Zoek uw villa in Frankrijk:

mapmini

Zoek uw villa op de kaart:

Naar de kaart

Een kleine selectie:

côte_d'azur_-_sainte_maxime_-_83romo/3212

Côte d'Azur Sainte Maxime

10-12 personen
Vanaf € 4250 p.w.

provence_-_lorgues_-_583rav/3128

Provence Lorgues

6-8 personen en 1 bab …
Vanaf € 780 p.w.

lot-et-garonne_-_villeneuve-sur-lot_-_47barr/3107

Lot-et-Garonne Villeneuve-sur …

10 personen
Vanaf € 2920 p.w.

provence_-_lorgues_-_583nar/3910

Provence Lorgues

8 personen
Vanaf € 1295 p.w.

côte_d'azur_-_la_croix_valmer_-_83haut/8307

Côte d'Azur La Croix Valme …

12 personen en 2 baby …
Vanaf € 5290 p.w.

côte_d'azur_-_sainte_maxime_-_83azur/3927

Côte d'Azur Sainte Maxime

6 volwassenen, 2 kind …
Vanaf € 4950 p.w.

provence_-_lorgues_-_83lind/4405

Provence Lorgues

8 personen en 1 baby
Vanaf € 1500 p.w.

provence_-_rougiers_-_83roug/3201

Provence Rougiers

8 personen
Vanaf € 1100 p.w.

provence_-_lorgues_-_83douc/7501

Provence Lorgues

10 personen en 1 baby
Vanaf € 1450 p.w.

côte_d'azur_-_sainte_maxime_-_83seol/7803

Côte d'Azur Sainte Maxime

14 personen
Vanaf € 3560 p.w.

lot-et-garonne_-_monflanquin_-_47flanq/3222

Lot-et-Garonne Monflanquin

12 volwassenen en 2 k …
Vanaf € 3380 p.w.

De mooiste villa's in Frankrijk!

Villa Vakantiewoningen heeft vakantiewoningen van hoog niveau met een exclusief karakter in Frankrijk. De meeste vakantiewoningen, veelal luxe villa's, zijn dan ook van alle gemakken voorzien, zoals een uitstekende keuken, privacy en een privé-zwembad. Maar het kan óók gaan om huisjes met een prachtig uitzicht of een unieke ligging. Of om een authentiek kasteel. Exclusiviteit is daarom ons credo.
Over exclusiviteit gesproken, in onze rubriek Section Royale vindt u een selectie van de meeste exclusieve en mooiste landhuizen en villa's in Frankrijk. Zeker het bekijken waard!

De accommodaties in Frankrijk zijn persoonlijk door ons bezocht.

In vrijwel elke woning hebben we uitgebreid rondgekeken. Voor de meeste woningen kunnen we dan ook voor de volle honderd procent instaan voor hetgeen er beloofd wordt. Zonder valkuilen. Wilt u meer weten over het huren van een bepaalde vakantiewoning, vakantiehuis of vakantievilla, neemt u dan vooral even contact met ons op. Wij verbinden u graag door met de medewerker die er geweest is. Hij of zij kan u dan alles vertellen over het interieur en exterieur van uw vakantiewoning, maar ook over de ligging in plaats of landschap, hoever het is naar de dichtstbijzijnde bakker etc. U kunt zich dan door informatie uit eerste hand een beter beeld vormen, waardoor uw keuze wellicht vereenvoudigd wordt. In de meeste gevallen zal die persoon uw vaste contactpersoon bij ons worden. Dat werkt wel zo prettig.

Waar ligt uw toekomstige vakantiewoning, villa, bergerie, appartement, mas of kasteel?

Villa Vakantiewoningen heeft vakantiehuizen door heel Frankrijk, met een accent op Zuid Frankrijk: de Provence en de Côte d'Azur. Deze streek is zeer geliefd vanwege het weer, maar ook omdat de huizen hier doorgaans over een privé-zwembad beschikken. Naast de Provence / Côte d'Azur hebben wij ook prachtige vakantiehuizen in Normandië, Bretagne, de Aquitaine, de Dordogne, de Pyreneeën, de Lot, de Bourgogne, de Ardèche en de Languedoc-Roussillon. Voor meer informatie over deze streken verwijzen wij u naar de pagina Streekinformatie.

Als bijzonderheden zijn er zeer grote villa's of kastelen in Frankrijk, waar u met gemak met 20 personen terecht kunt, of kleine parkjes van 3 tot 5 vakantiehuizen rond één gemeenschappelijk zwembad en/of tennisbaan. Ideaal voor meerdere gezinnen met kinderen.

Voor alles geldt: vindt u niet wat u zoekt, belt u ons dan alstublieft even. We gaan in dat geval namelijk gericht voor u op zoek en kunnen u persoonlijk adviseren.

Gemakkelijk zoeken, gemakkelijk boeken.

Informatie inwinnen en boeken is bij onze reisorganisatie bijzonder gemakkelijk. U hoeft voor het boeken van uw vakantiewoning niet eens de deur uit! Via deze site kunt u de beschikbaarheid van de vakantiehuizen zien en zelfs online boeken. Natuurlijk kunt u ook een telefoontje plegen naar een van onze medewerkers, dan regelen zij alles voor u. Kan het gemakkelijker?
Ik wens u nu alvast veel vakantie-voorpret toe!

Paul van den Boom

Algemeen Directeur

dir