Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Villa huren in Frankrijk via Villa Vakantiewoningen?

Een villa huren in Frankrijk? Uw vakantie in Frankrijk doorbrengen? Gaat u voor een actieve vakantie in het Zuiden? Of juist heerlijk genieten van zon, zee en strand?
Dat wordt pas echt genieten in een villa in Frankrijk van Villa.nl. Onze villa's hebben stuk voor stuk allure. We hebben het over het huren van een villa met een grote hal en zo mogelijk een nog grotere trap. We hebben het over de crème de la crème onder de villa’s, denk aan:

  • Kastelen
  • Grote woonboerderijen
  • Luxe villa's
  • Mas (herenboerderij)

Een privé zwembad in Frankrijk is eerder een vereiste dan een bijkomstigheid wanneer u een villa huurt via Villa.nl.

Bij Villa Vakantiewoningen huurt u een villa die u ruimte biedt voor uw gehele vriendengroep of familie, tot wel 25 man!

Hoe huurt u een luxe villa in Frankrijk bij Villa.nl?

Een villa huren in Frankrijk via Villa Vakantiewoningen, hoe gaat dat? Super makkelijk!

Het boeken van een villa in Frankrijk is super eenvoudig via het boekingsysteem van Villa.nl. Via onze mooie website krijgt u een duidelijk overzicht in de villa’s die wij aanbieden in het zuiden van Frankrijk. Als u kiest om uw vakantie door te brengen in het mooie Frankrijk, dan filtert u de regio naar uw voorkeur makkelijk uit onze collectie. Ook uw andere wensen kunt u invoeren in onze filters. Door elke, voor u belangrijke filter in te vullen, worden de voor u interessante villa's aan u getoond. Per villa vindt u een uitgebreide omschrijving en door ons team zelf gemaakte foto's, zo weet u precies waar u aan toe bent. Vervolgens kunt u de villa eenvoudig boeken via onze eigen website. Een villa huren in Frankrijk is dus erg makkelijk en snel gedaan bij Villa Vakantiewoningen.

Villa huren in Frankrijk; een voorproefje

Weet u nog niet zeker of u een villa wilt huren in Frankrijk? Misschien moet u kiezen tussen een kampeervakantie of villavakantie in Frankrijk. Of is de bestemming nog niet helemaal duidelijk?

Daarom geven wij u graag een voorbeeld van een vakantie in Frankrijk in één van onze luxe villa's. Uw vakantie met de hele familie in een villa in Frankrijk begint in een mooi kasteel, grootste villa of authentieke boerderij.

U staat, nog nat van het zwemmen in het privé zwembad, te barbecueën een glas Franse wijn in de hand. Terwijl de kinderen, neefjes en nichtjes door de tuin rennen, zwemmen of genieten van de zon in het gras. De oudste zet tevreden haar zonnebril op die ze vanmiddag in de stad heeft gekocht en uw vrouw vraagt aan u en uw zussen of jullie vanavond na het eten nog zin hebben in een potje tennis op de baan in de tuin?

Klinkt dit als een vakantie voor u? Via onze website kunt u nú een villa huren in Frankrijk voor de volgende vakantie!

Frankrijk als bestemming voor uw vakantie

Waarom Frankrijk bovenaan het lijstje vakantiebestemmingen staat? Waarom u ook dit jaar weer kunt genieten in Frankrijk?

Veel van de vakantiegangers die een villa bij ons huren, kiezen voor Frankrijk door de veelzijdigheid van het land. Daarbij helpen de grote kans op mooi weer in het Zuiden en de goede wijnen maar vooral heerlijke keuken zijn de kers op de taart voor elke vakantieganger. De actieve vakantiegangers vinden hier genoeg mooie natuur om te fietsen, wandelen, hiken, bergklimmen en canyoningen. De natuur wisselt bergen, bossen, binnenland, lavendelvelden en zee af. De wat rustigeren onder ons kiezen vaak voor de mooie zandstranden om te genieten van wijntjes, cocktails of een frisje met de voeten in het water zand in de haren. Natuurlijk vinden ook cultuur liefhebbers hier genoeg om te doen. Musea van bekende schilders, de mooiste kastelen en historierijke steden bevinden zich overal in Zuid Frankrijk.

Door een villa te huren in Frankrijk kunt u optimaal genieten van uw vakantie, zoals u dat wilt. Bekijk nu alle villa's in uw favoriete Franse streek.