Kom uitgerust aan – Hotelovernachting

Lekker uitgerust aankomen in uw luxe vakantievilla door een hotelovernachting onderweg

GENIETEN VAN HET ONDERWEG ZIJN 

Beaune, perfekte overnachtingsplek
hotel de la paix beaune

Een hotelovernachting

De reis naar uw vakantievilla kan best lang duren. Wij van Villa plannen vaak een overnachting en daardoor voelt de reis als vakantie. Wij verblijven vaak in Beaune en worden daar altijd erg blij van een goed glas rode wijn, een salade en een ‘oeuf cocotte’, heerlijk! 

Wij overnachten altijd, als er plek is, in

Hotel-Paix-in-Beaune

De eigenaresse bakt zelf alle koeken en taarten voor het ontbijt en ook huisgemaakte jammetjes ontbreken niet. Zo lekker!

Mocht u ook in Beaune willen overnachten en het is op een vrijdag, dan kunt u op zaterdagochtend de lokale markt bezoeken voordat u verder rijdt. De markt is een echt feestje en biedt allerlei lokale producten. Indien u op vrijdag al eind van de middag aankomt, raden wij u aan om een van de ondergrondse wijnkelders te bezoeken. Hier kunt u een ‘Grand Cru’ proeven om helemaal in de stemming te komen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van

VVV-Beaune

Apps voor een leuke Overnachting

De leukste app om een goed hotel voor onderweg te vinden is volgens ons de app van “naarbestemming.nl”. Deze app toont hotels die zich op bijvoorbeeld 10 kilometer van de péage bevinden. Hierdoor kunt u terechtkomen in een hotel met zwembad en een lekker restaurant, zodat u de volgende dag uitgerust uw reis kunt voortzetten.

Naar-Bestemming

Ook een handige app is die van “tussenstop.com”. Met deze app kunt u uw vertrekplaats en bestemming invoeren, evenals hoeveel uur u wilt rijden voordat u een overnachting plant. Dit helpt u bij het vinden van de perfecte tussenstop voor uw reis naar Zuid-Frankrijk. Beide apps maken het plannen van uw overnachting gemakkelijk en zorgen ervoor dat uw reis comfortabel en plezierig verloopt.

Tussenstop-Zuid-Frankrijk