Meer over Villa Vakantiewoningen

ONTMOET ONS TEAM

Meer over Villa Vakantiewoningen

Wij, Villa Vakantiewoningen, verhuren sinds 1993  mooie complete vakantiewoningen van hoog niveau of exclusief karakter. Dit houdt in dat de meeste woningen, veelal villa’s, voorzien zijn van alle gemakken, zoals een luxe keuken en een privé-zwembad. Maar het kan óók gaan om huizen met een uitzonderlijk uitzicht of een unieke ligging.

De accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht

In elke woning hebben we uitgebreid rondgekeken en staan we voor de volle honderd procent voor hetgeen er beloofd wordt. Doordat Villa Vakantiewoningen kleinschalig van opzet is kunnen wij onze klanten veel persoonlijke aandacht schenken. Kwaliteit en ontzorgen vinden wij heel belangrijk voor zowel huurders als huiseigenaren..

ONTMOET ONS TEAM

Saskia Friso

Algemeen directeur

Zo'n 25 jaar geleden heb ik geholpen met het opzetten van Villa en daar vervolgens 18 jaar met veel plezier gewerkt. Na een aantal jaren elders ervaring opgedaan te hebben ben ik weer terug bij Villa Vakantiewoningen en ga mij vooral richten op het uitbouwen van dit mooie bedrijf. Om mij hierbij te ondersteunen is een aantal zeer ervaren inkopers mee aan boord gekomen. Stuk voor stuk commerciële mensen die hun sporen in het vak ruim verdiend hebben.

Jolanda Venema

Back-office vanuit Nederland

Met mijn man en dochter woon en werk ik in het gezellige Brabant. Met ruim 12 jaar ervaring als officemanager bij Kuijpers Verhuur een verhuur bedrijf van vakantievilla’s in Frankrijk voel ik mij bij Villa als een vis in het water. Het uitzoeken van een heerlijke vakantie in een prachtige villa begint al bij u thuis met een reis door onze website. Mocht u bij het uitzoeken van een villa vragen hebben, dan ben ik uw eerste aanspreekpunt.

Theo Harbers

Inkoop Languedoc / Rousillon

Inmiddels ben ik 20 jaar gevestigd en werkzaam in de Hérault en Aude (Languedoc-Roussillon). In deze regio zal ik het Villa aanbod uitbreiden en voor het lokale beheer en services van de villa’s zorgen. Naast dit volledige pakket aan diensten kan ik eigenaren ondersteunen bij verkoop of nieuwbouw.

Marilou de Vries

Inkoop Dordogne / Charente

Samen met mijn partner woon en werk ik in de Dordogne. Met name het klantcontact heb ik altijd één van de leukste onderdelen van mijn werk gevonden. Ik kijk er erg naar uit om ook de villa’s zo goed en duidelijk mogelijk te presenteren opdat er een goede match gemaakt kan worden tussen de villa’s en onze huurders.

Bob de Villa

Luchtacrobaat

Ondanks het feit dat ik nog niet zoveel vlieguren heb gemaakt als de rest van het team gaat niets mij te hoog om een villa goed in beeld te brengen. Ik kan niet wachten om elk mooi aanzicht of uitzicht vast te leggen; soms neem ik ook een kijkje in een villa. Mijn missie is de villa’s zo goed mogelijk voor de huurders in beeld te brengen!

Ik ben op afspraak te boeken