Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Villa huren, uw vakantie in Frankrijk begint hier

Een villa huren, nadat alles geregeld is, kunt u gewoon genieten! De luxueuze Franse villa doemt al op in de verte. U rijdt door het grote toegangshek en probeert netjes stapvoets te rijden op de oprijlaan. Toch kunt u ergens een klein enthousiasme niet onderdrukken, dus misschien rijdt u nét iets sneller dan dat bij zo een chique villa past. Het is alweer een paar maanden terug toen u besloot dat het weer eens tijd was voor een vrienden vakantie. Alle namen bij elkaar opgeteld was het wel duidelijk dat een grote villa nodig was. Een klein vakantieparkhuisje zou niet voldoen. In de loop der tijd heeft bijna iedereen vrouw en kinderen. Jullie vriendengroep begon misschien met 5, maar telt ondertussen wellicht 16 hoofden. Zodra de vakantiedatum bekend was werden er nog meer wensen aangedragen voor de ideale villa:

  • De mannen wilden gewoon een mooie buitenkeuken en een goede koelkast voor het bier.
  • De dames vroegen om een beetje charme.
  • Ook aan de kinderen werd gedacht: een zwembad en speeltoestellen verscheen op het wensenlijstje.

Villa huren: snel, makkelijk en relaxt de ideale villa vinden

Een villa huren betekent eerst een grote zoektocht naar dé villa. Gelukkig kon u het zoeken van de juiste vakantievilla uitbesteden aan uw eigen vrouw. Met alle eisen maar ook al het enthousiasme zou dat best een klus worden. Hoewel zij later aangaf dat ze de perfecte villa eigenlijk vrij snel gevonden had. Ze had het over de website met allemaal grootse villa’s, zowel in formaat als in uitstraling. Haar enthousiasme over de villa’s op de website straalde van haar af, de filters hadden haar goed geholpen in haar speurtocht zei ze. Ook vond ze het fijn om te weten dat de villa’s waren bezocht door het team van Villa Vakantiewoningen. Zo hoefde ze niet bang te zijn dat de vakantie voor 16 mensen straks in het water zou vallen, “in het zwembad hooguit” had ze er lachend aan toegevoegd.

Villa huren zonder gedoe

Een villa huren, maar dan zonder gedoe, hoe maakt u de keuze? Al snel moest de hele groep bij elkaar komen om een keuze te maken. Zouden we voor het kleine kasteel in Rhône-Alpes gaan of kozen we liever de luxe uitstralende villa aan de Côte d'Azur? Beide voldeden perfect, lagen allebei vlak bij zee en boden dus een fantastisch uitzicht. De keuze werd uiteindelijk bepaald door de aanwezigheid van een tennisbaan bij de villa. Daar werd niet alleen een van uw vrienden blij van, ook een van de jongere bleek wel een potje te kunnen spelen. Het boeken bleek heel eenvoudig, en voordat u het doorhad stond de vakantie naar deze mooie villa vast!

Nu, na een rit van ruim 10 uur, kunt u de villa met eigen ogen zien. Precies zoals op de foto’s, is het eerste wat u denkt. U stapt uit en helpt uw dochtertje uitstappen. De rest zal zo ook komen, maar jullie maken vast een sprong in het zwembad!

Villa’s huren van Villa Vakantiewoningen

Villa huren voor optimaal genieten van een heerlijke vakantie in een luxe villa in Frankrijk? Bekijk dan ons villa aanbod online. Hier vindt u:

  • Villa’s met zwembad
  • Vakantiehuizen met uitzicht
  • Villa’s voor maximaal 25 mensen
  • Kleine kastelen
  • Huizen met een privé tennisbaan
  • En meer!
Maak uw keuze uit;