Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Vakantiehuis in Frankrijk huren via Villa.nl

Een vakantiehuis voor deze zomer, waar in Frankrijk viert u dit jaar de zomer? Of het najaar natuurlijk. Want de villa's van Villa Vakantiewoningen zijn ook in het najaar te huren! Zo geniet u in alle jaargetijden van het leven in Frankrijk. Niet alleen Frankrijk zelf biedt u de mooiste uitzichten en een heerlijk vakantiegevoel. Onze vakantiehuizen zelf dragen ook bij aan uw vakantie. Boek bijvoorbeeld een idyllisch kasteel of een grote landelijke boerderij.

Wat u zeker weet is dat u bij Villa Vakantiewoningen een vakantiehuis boekt van klasse! Alleen luxe, grote dan wel speciale huizen vindt u bij ons. U boekt dan ook altijd de meest ontspannen vakanties bij ons. Dat heeft u immers wel verdiend, niet?

Zuid Frankrijk, uw vakantiebestemming

Waarschijnlijk hoeven wij u niet uit te leggen waarom veel Nederlanders het Zuiden van Frankrijk als vakantiebestemming kiezen: surfen, flamingo's bekijken, goede wijn, kastelen, bijzonder mooie natuur en lekker eten. Alle ingrediënten voor een topvakantie zijn aanwezig.

Frankrijk het land van de wijn

Denkt u aan Frankrijk, dan denkt u aan stokbrood, wijn en brie. Een fantastische lunch of borrel onder de heerlijke zomerzon. In Frankrijk wordt veel wijn geproduceerd en gedronken! Bekende Franse wijnen zijn natuurlijk:

 • Bordeaux
 • Merlot
 • Chardonnay
 • Pinot noir
 • Champagne
 • Sauvignon Blanc

Maar probeer ook eens minder bekende, maar zeker net zo lekkere wijnen van onder andere de Mauzac druif of misschien wel Malbec?

Geniet op vakantie van de mooiste Franse kastelen

Frankrijk is een groot land, in de loop der jaren is het land gegroeid, beperkt en weer uitgebreid. De Franse geschiedenis kent veel oorlog en belangrijke huwelijken die leidden tot uitbreiding of inkrimping van het land. Om een grens, stuk land of edele familie te beschermen was uiteraard een kasteel nodig. Deze vindt u vandaag de dag dan ook nog verspreid door heel Frankrijk! Van kleine bescheiden en goed onderhouden kasteeltjes tot en met grootste bekende of vervallen fortruïnes. Zo kent u waarschijnlijk het Château de Versailles maar kent u ook de minstens net zo mooie Château de Chambord of Chantilly? Ontdek de geschiedenis en laat uw fantasie de vrije loop tijdens een bezoekje aan een van deze kastelen. Wist u dat wij ook kasttelen verhuren als vakantiehuizen in Frankrijk?

Zwemmen en zonnen aan de kust in Frankrijk

De kust van Frankrijk is groots en bijzonder mooi. De stranden in Normandië kennen natuurlijk bijzondere verhalen, hier reist u even terug naar de tweede wereld oorlog: Gold Beach, Omaha Beach, Juno Beach, Utah Beach en Sword Beach vormen een kilometers lange lijn aan herinneringen aan deze verschrikkingen die de basis vormen van onze vrijheid. Deze stranden zijn zeker een bezoekje waard.
Zuidelijker in Frankrijk boekt u een vakantiehuis om te genieten van de zandstranden: zon en het water. Azuurblauw water, hoge duinen, oesters, bergen en heerlijke golfen om te surfen. Kom even helemaal tot rust in de heerlijke Franse zon met de voeten in het water.

Alle type vakantiehuizen van villa.nl

Bij Villa.nl huurt u niet alleen vakantiehuizen op de mooiste plekken van Frankrijk, ook huurt u juist hele bijzondere huizen:

 • Kastelen
 • Boerderijen
 • Herenhuizen
 • Villa's
 • Gites
 • Landgoederen

Om uw luxe vakantie in Frankrijk compleet te maken, slaapt u natuurlijk niet in het eerste het beste vakantiehuis in Frankrijk. Bij Villa.nl kunt u kiezen uit vele speciale woningen. Daarbij komt dat bijna al onze woningen van particulieren eigenaren zijn. Dit betekent dat u op de mooiste plekken slaapt. De verhuur is niet gebaseerd op commercie, maar op het delen van een mooie plek in een super mooi land als Frankrijk. De eigenaren vinden het vaak prettig om hun mooie villa te delen met ander liefhebbers van dit land.

Villa.nl verzamelt al deze vakantiewoningen op één centrale plek. Zo kunt u makkelijk naar de juiste villa voor uw vakantie zoeken én eenvoudig boeken.

Een vakantiehuis in Frankrijk boeken zonder zorgen

Vakantiehuizen in Frankrijk in verscheidene vormen worden u aangeboden door Villa Vakantiewoningen. U vindt alle type huizen op onze website. De website dient als groot online platform voor het vinden van uw vakantiebestemming van dit jaar! (Maar ook voor volgend jaar, er is namelijk keuze genoeg!) Nu is een onlineplatform bijzonder handig. Maar sommige vakantiehuis-platformen kunnen helaas misleidend zijn.

Bij Villa Vakantiewoningen boekt u een relaxte vakantie om van te genieten, niet om u zorgen over te maken.

Dit kunnen wij u garanderen omdat wij zelf de vakantiehuizen in Frankrijk bezoeken alvorens deze worden toegevoegd aan ons aanbod. Op deze manier:

 • Proeven we de sfeer
 • Checken we de inventaris
 • Bekijken we het algehele plaatje of alles klopt en in orde is
 • Maken we zelf foto’s
 • Omschrijven het vakantiehuis uitgebreid voor u

Vakantiehuis huren in Frankrijk doet u makkelijk online

Een vakantiehuis huren is nu wel heel makkelijk. Door ons voorwerk, hoeft u alleen nog maar te boeken. U kiest het vakantiehuis in Frankrijk waar u uzelf en uw familie of vrienden al ziet zitten. Ziet u de kinderen al zwemmen in het zwembad? Kunt u de Franse wijn al proeven? Of misschien ziet u zichzelf al zitten op het terras met dat prachtige uitzicht?

Waarom een vakantiehuis in Frankrijk boeken bij Villa.nl?

In uw eigen taal boeken in Frankrijk

Via de website van Villa.nl boekt u in het Nederlands. De informatie over alle accommodaties schrijven wij zelf waardoor de tekst automatisch in het Nederlands is. Frans oefenen op vakantie is leuk. Maar tijdens het boeken wilt u weten waar u aan toe bent. Prettig dus om Nederlands te kunnen lezen en Frans te kunnen genieten.

Villa.nl werkt vanuit een persoonlijk oogpunt

Villa.nl verhuurt villa's met een persoonlijke touch. We staan open voor al uw vragen, u kunt dan ook altijd contact opnemen. Maar ook met de villa aanbieders gaan wij persoonlijk in gesprek. Op deze manier bouwen we met aanbieder en klant aan een duurzame relatie. Dit merkt u direct in onze kennis betreffende elke specifieke villa. Wist u ook al dat de villa's van vrijwel alleen maar particulieren zijn? Het gaat hier niet om villa's die massaal verhuurd worden, maar om kwaliteit. Mensen die hun fijne villa graag openstellen voor anderen. Om zo te kunnen genieten van een vakantie in Frankrijk.

Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte vakantiehuis. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen voor wat persoonlijk advies. Dit krijgt u van een van onze collega’s die in het vakantiehuis van uw interesse is geweest. Zo krijgt u tips, insights en verhalen uit eerste hand.