Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

De mooiste luxe villa in Frankrijk vindt u in de collectie van Villa Vakantiewoningen

Een luxe villa in Frankrijk huren voor de volgende vakantie? Bij Villa Vakantiewoningen vindt u een villa geheel naar wens. Heeft u ook al zo zin in vakantie? Even er tussen uit, genietend van de zon, Franse kaasjes, een rondje zwemmen in het privé zwembad of even tennis spelen op de eigen baan, de opties zijn bijna eindeloos met de luxe villa’s van Villa Vakantiehuizen in Frankrijk.

Kies uit verschillende populaire vakantiegebieden in het land van de croissantjes en goede wijnen. Ga naar de Côte d'Azur, De Provence of de Dordonge. Geniet van de luxe van onze villa's, het uitzicht en van even niks doen.

Een luxe villa in Frankrijk om optimaal te ontspannen met familie of vrienden

Nu is het misschien nog wel druk, een deadline hier, een stapel mailtjes daar en dan komt er natuurlijk nog een belletje tussendoor. Die vakantie in Frankrijk lijkt nog zo ver weg. Vandaag werkt u uiteraard rustig uw to-do lijstje af, houdt het hoofd koel en heeft alle touwtjes in handen.

Maar hoe fijn is het om die touwtjes straks gewoon even te laten liggen? Even weg en optimaal genieten! Dat doet u uiteraard het beste in een luxe villa in Frankrijk! Samen met uw familie genietend van de luxe die de villa u biedt. En natuurlijk van het o zo mooie Frankrijk. Of misschien stapt u wel met een aantal goede vrienden in de auto of het vliegtuig en reist u af naar het zuiden. Om hier samen de mooie oude verhalen weer eens op te halen en natuurlijk nieuwe herinneringen te creëren!

De luxe villa voor uw vakantie in Frankrijk, wat mag er niet ontbreken?

De collectie villa's van Villa Vakantiewoningen is groot. In Frankrijk kunt u bij ons kiezen uit ruim 140 villa's. De een nog luxueuzer dan de ander. De een heeft een historische charme, de ander een super modern zwembad. We hebben enkele typische kenmerken voor onze villa's op een rijtje gezet:

  • Een privé zwembad
  • Een BBQ voor gezellige maaltijden
  • Een grote tuin
  • Een adembenemend uitzicht misschien
  • Dat uw hond ook mee mag
  • Of een mooie stad in de buurt met de gezelligste cafeetjes

U kunt vele luxe villa’s in Frankrijk vinden op onze website. U bekijkt ze rustig vanaf de bank thuis en kiest op basis van verschillende filters, locaties, periodes, groepsgroottes en faciliteiten de luxe villa die bij u en uw vakantiewensen past.

Mochten er nog vragen zijn? Dan horen wij dit graag. We denken namelijk graag met u mee. Neem nu contact op met ons team/. We kennen de luxe villa’s goed en voorzien u graag van extra informatie.