Een luxe villa huren in Frankrijk? Bij Villa Vakantiewoningen vindt u een ruim aanbod! Bezoek de website!

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

De mooiste luxe villa in Frankrijk vindt u in de collectie van Villa Vakantiewoningen

Op zoek naar een luxe villa in Frankrijk om te huren voor de volgende vakantie? Bij Villa Vakantiewoningen vindt u een villa geheel naar wens! Heeft u ook al zo zin in vakantie? Even er tussen uit, genietend van de zon, Franse kaasjes, een rondje zwemmen in het privé zwembad of even tennis spelen op de eigen baan. De opties zijn bijna eindeloos met de luxe villa’s van Villa Vakantiehuizen in Frankrijk!

Kies uit verschillende populaire vakantiegebieden in het land van de croissantjes en goede wijnen. Ga naar de Côte d'Azur, De Provence of de Dordonge. Geniet van de luxe van onze villa's, het uitzicht en van even niks doen.

Een luxe villa in Frankrijk huren om optimaal te ontspannen met familie of vrienden

Wanneer u kiest voor een luxe villa in Frankrijk van Villa Vakantiewoningen bent u verzekerd van een ontspannen en fijne vakantie. Bij ons kunt u alleen de beste luxe villa's huren. De luxe villa's in Frankrijk bezoeken wij eerst zelf voordat deze op onze website komen te staan. Zo weten wij wat wij u aanbieden en dat het verblijf netjes en verzorgd is en dat de omschrijvingen met de villa overheen komen met de werkelijkheid. 

De luxe villa voor uw vakantie in Frankrijk, wat mag er niet ontbreken?

De collectie villa's van Villa Vakantiewoningen is groot. In Frankrijk kunt u bij ons kiezen uit ruim 150 villa's. De één nog luxueuzer dan de ander. De een heeft een historische charme, de ander een super modern zwembad. We hebben enkele typische kenmerken voor onze villa's op een rijtje gezet:

  • Een privé zwembad
  • Een BBQ voor gezellige maaltijden
  • Een grote tuin
  • Een adembenemend uitzicht 
  • Een ruim aanbod aan luxe villa's waar u hond mee naar toe mag
  • Of een mooie stad in de buurt met de gezelligste cafeetjes

Er zijn vele luxe villa's in Frankrijk te vinden op onze website. Bekijk ze rustig vanaf de bank thuis en kies op basis van verschillende filters, locaties, periodes, groepsgroottes en faciliteiten de luxe villa die bij u en uw vakantiewensen past!

Mochten er nog vragen zijn? Dan horen wij dit graag. We denken namelijk graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op met ons team. We kennen de luxe villa’s goed en voorzien u graag van extra informatie!