Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Een luxe villa in De Dordogne voor de mooiste vakantie

Een luxe villa in de Dordogne voor uw vakantie? Alle soorten en maten villa's vindt u bij Villa.nl. U huurt een luxe villa voor elke groepsgrootte en elk type vakantie. Gaat u met het gezin of de hele familie naar de Dordogne? Lekker zwemmen in het zwembad en genieten van al het moois dat de Dordogne u te bieden heeft!? Of bent u op zoek naar een luxe villa om met alle vrienden, van vroeger en nu te genieten van lange zwoele zomeravonden met een smeulende BBQ in Frankrijk?

Bekijk de luxe villa's in de Dordogne

Een luxe villa voor uw vakantie in de Dordogne in Frankrijk

Een luxe villa, een heerlijke vakantie in Frankrijk, genietend van het mooi landschap van de Dordogne . Dat klinkt goed, nietwaar? Nu nog even hard doorwerken, een mailtje, een afspraak en een belletje, het gaat allemaal door. Het vooruitzicht van een heerlijke vakantie in een van de mooiste villa's van Frankrijk is dan een cadeautje!

Villa.nl biedt luxe villa's in de Dordogne voor verschillende vakanties. Van familie vakanties tot vriendenweekjes. Geniet van de zon, wijn, zwembad, BBQ en uitzicht in een luxe villa in de Dordogne.

Een luxe villa in de Dordogne als vakantiebestemming

De luxe villa's in de Dordogne zijn erg in trek! Niet gek als u zich bedenkt wat de Dordogne zoal te bieden heeft!

Grotten in de Dordogne

In de Dordogne kunt u verschillende grotten bezoeken. Zo kun u kiezen uit grotten die bovengronds liggen, ooit bewoond onze prehistorische voorouders. Maar ook druipsteengrotten zijn te vinden in dit gebied in Frankrijk.

Kastelen bezoeken in de Dordogne

Het mooie en geliefde Frankrijk staat bekend om haar mooie kastelen. Enkele van deze pareltjes vindt u in de Dordogne. Veel kastelen deden dienst als verdedigingswerk in de oorlogen die Frankrijk ooit voerde. Bekijk de middeleeuwse bouw- en verdedigingswerken zoals Castelnaud, Fayrac en Marqueyssac. Ideaal voor een uitstapje met de kids vanuit uw luxe Villa!

Natuur in de Dordogne; groene heuvels en slingerende rivier

Of kies voor een groene vakantie in de Dordogne en verken de natuur. Ontdek de groene heuvels en de 490 kilometer lange rivier de Dordogne, waarnaar het gebied is vernoemd. U vindt hier vele campings, gezellige dorpen en eindeloze groene vlaktes. Ook enkele van onze luxe villa's zijn vlak bij de rivier gelegen! Hoe gaat u genieten van de natuur? Fietsend, wandelend?

De luxe villa voor uw vakantie in de Dordogne, wat mag er niet ontbreken?

De ideale luxe villa in de Dordogne voor uw vakantie, hoe zou u die omschrijven? Villa Vakantiewoningen is erg geïnteresseerd in uw wensen en ideeën bij een luxe villa. Zo kunnen wij ons aanbod elk vakantie seizoen weer uitbreiden en nog beter aan laten sluiten op uw wensen.

Villa Vakantiewoningen biedt exclusieve en luxe Villa's aan in het Zuiden van Frankrijk. Ook in de Dordogne vindt u bij ons verscheidene luxe villa's. Enkele luxe faciliteiten die onze villa's uw vakantie bieden zijn:

  • Een eigen zwembad
  • De mooiste uitzichten
  • Vlakbij de mooie steden van de Dordogne
  • Een ruime tuin
  • Voorzien van Airconditioning
  • Fijn buiten keuken
  • Huisdiervriendelijk

Ons aanbod aan luxe villa's in de Dordogne vindt u op onze moderne website. Boeken is eenvoudig doet u moeiteloos. Dankzij onze lidmaatschappen van het SGR en het Calamiteitenfonds boekt u met een ontspannen gevoel uw villa. Kiezen? Dat doet u makkelijk. U filtert onze meest luxe villa's in de Dordogne met gemak. Filter het villa aanbod bijvoorbeeld op locatie, periode, groepsgrootte en faciliteiten de luxe villa die bij u en uw vakantiewensen past.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dit graag. We denken namelijk graag met u mee. We kennen de luxe villa’s goed en voorzien u graag van extra informatie.