Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Een luxe vakantiewoning huren in Frankrijk met alles erop en eraan

Een luxe vakantiewoning huren in Frankrijk huren voor uw volgende vakantie? Wat verstaat u onder luxe? Is dat de grootte van het de woning? Misschien wilt u wel op vakantie met de hele familie en is er slaapplek nodig voor 20 mensen? Of is luxe: een vakantiewoning met alles erop en eraan:

  • Met een privé-zwembad
  • Een eigen tennisbaan
  • Inclusief buitenkeuken
  • En-suite badkamers
  • Een uitstraling en sfeer van de woning, typerend voor Frankrijk

Kies uit een brede collectie vakantiewoningen in Frankrijk

Bij Villa Vakantiewoningen doen wij ons best om een zo breed mogelijke collectie villa's aan te bieden én tegelijkertijd de standaarden van onze luxe villa's niet te laten verslappen. Onze collectie breiden wij uit door nauwe relaties aan te gaan met onze huiseigenaren en lokaal betrokken te zijn. Door persoonlijk contact te leggen, krijgen we niet alleen alle ins en outs mee van de vakantiewoningen zelf, maar ook van de omgeving. Zo kunnen wij u weer precies vertellen hoe een vakantie in die villa voelt. Dit betekent ook dat wij u antwoord kunnen geven op al uw vragen van elke woning.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact op.

Luxe vakantiewoningen huren met garanties

Genieten van een luxe vakantiewoning in Frankrijk, doet u bij Villa Vakantiewoningen. Wij garanderen u dat de vakantiewoning precies voldoet aan de verwachtingen die u van de omschrijvingen op onze website krijgt.

Hoe we dit doen? Door zelf langs te gaan. Wij bezoeken de vakantiewoningen zelf, zodat wij de sfeer proeven, de faciliteiten in kaart kunnen brengen én eigen foto's kunt maken. Daarbij hebben wij al 25 jaar ervaring in het verhuren van luxe vakantiewoningen in Zuid Frankrijk. Wij kunnen u dus niet alleen informeren over de woningen maar ook over de regio's.

Heeft u onze brede collectie luxe vakantiewoningen al gezien? In Frankrijk vindt u vakantiewoningen in alle stijlen. Van een kasteeltje tot een parel van een villa. Via de website filtert u makkelijk op de locatie zodat u alleen het aanbod voor uw favoriete plek in Frankrijk ziet.

Een luxe vakantiewoning huren, voor dé vakantiebeleving in Frankrijk

Een luxe vakantiewoning in Frankrijk als bestemming voor de volgende vakantie, daar kiest u voor! Dit is vast niet voor niks. Een jaar weer hard gewerkt en dan nu tijd voor ontspanning. Dan is het wel zo fijn als het vinden, kiezen en boeken van de ideale woning niet gepaard gaat met spanning, zorgen of zelf stress. Bij Villa Vakantiewoningen zoekt u makkelijk door middel van onze filters, en aanbod aan verschillende opties. Voor ieder wat wils! Wat betreft het kiezen, is het misschien niet altijd even makkelijk. Hoe kiest u tussen alle mooie en luxe vakantiewoningen? We proberen u hier zo goed mogelijk bij te helpen door een uitgebreide fotoreportage en omschrijving toe te voegen. Het boeken is de laatste stap naar een heerlijke vakantie. Dit doet u makkelijk, in 3 stappen, op de website van Villa Vakantiewoningen.

Nog een beetje extra ontspannen met de zekerheid van SGR. Villa Vakantiewoningen is aangemeld bij SGR. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van de luxe vakantiewoning in Frankrijk waarvoor u heeft betaald. SGR staat namelijk garant voor uw betaling.