Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Luxe vakantiewoning huren in De Provence

Een luxe vakantiewoning huren in De Provence in Frankrijk huren met het mooiste uitzicht?

De Provence is een mooi en bekend gebied voor de heerlijkste vakanties. Wij begrijpen dan ook volledig dat u hier graag naar toegaat voor uw eigen vakantie. De Provence staat bekend om haar cultuur, bergen, historie en bijzondere natuur. Bezoek bijvoorbeeld het historische Marseille of geniet van de schoonheid van de natuur in Luberon.

Nu is een vakantie geen vakantie als er niet een beetje luxe bij komt kijken. Een luxe vakantiewoning waar u heerlijk kunt bijkomen is dan ook een top accommodatie. Of u nu na een dag stadjes verkennen een heerlijke duik neemt in eigen zwembad, of gewoon besluit een dagje te genieten van de vakantiewoning in Provence, dit wordt een heerlijke vakantie.

Op Villa.nl vindt u verschillende luxe vakantiewoningen. Luxe in uitzicht, in faciliteiten of uitstraling. Villa.nl biedt u woningen in de Provence met luxe zoals:

  • Een privé-zwembad
  • Een eigen tennisbaan
  • Inclusief buitenkeuken
  • En-suite badkamers
  • Een uitstraling en sfeer van de woning, typerend voor De Provence

Wat te doen tijdens uw vakantie in de Provence?

Om te beginnen gaat u natuurlijk naar de Provence vanwege haar lavendel. Velden vol heerlijk geurende en stralend paarse lavendel! Kies voor een lavendelroute en aanschouw deze typerende velden of bezoek een van de heuse lavendelfeesten. Lang de routes ( variërend van 70 tot 200 kilometer) komt u uiteraard langs kilometers velden maar ook destilleerderijen, musea en winkels. Heeft u nog niet genoeg van dit veelzijdige plantje? Bezoek dan de (jaarlijkse) lavendlmarkt in Montélimar Couleur Lavande. Hier kunt álles met lavendel krijgen: koekjes, siroop, ijs, keramiek, manden en ga zo maar door.
Maar ook steden zoals Arles (cultureel hoogstande), Marseille (na Parijs de grootste Franse stad) en Avignon (Waar cultuur en architectuur samen komen. Dit is terug te zien in Het Palais des Papes) mogen niet ontbreken tijdens een vakantie in de Provence.

Ook vindt u in De Provence natuur waar u vooral wilde paarden en stieren kunt spotten maar ook vele bijzondere vogels komen hier graag. Zo vindt u hier ook de bekende roze flamingo's.

Nog nooit van de Gorges du Verdon gehoord? Daar moet u zeker een moment voor inplannen tijdens uw vakantie. Dit is de diepste kloof van Frankrijk, en Europa. De grillerige rotsen en het blauw/groene water zorgen samen voor een adembenemende gewaarwording.

Op zoek naar een heerlijke vakantiewoning in de Provence om al dit moois te kunnen bezichtigen en ervaren?

Bekijk alle villa's in de Provence

De mooiste luxe vakantiewoningen in De Provence in Frankrijk huren

Luxe vakantiewoningen in de Provence vindt u op de website van Villa.nl. Wij bieden meer dan 100 luxe vakantiewoningen aan in deze regio. Veel van deze woningen hebben wij persoonlijk bezocht. We schrijven de omschrijvingen op onze website dan ook zelf. Zo kunnen we u een goed beeld geven van de accommodatie. We maken ook zelf foto's van de luxe woning in de Provence. Door dit in eigen beheer te houden, bieden wij u informatie uit eerste hand. Ook wanneer u meer wilt weten over een specifieke vakantievilla staan wij graag voor u klaar.

Daarbij hebben wij zo’n 25 jaar ervaring in het verhuren van luxe vakantiewoningen. Alleen de top van deze woningen vindt u op onze website.

Welke luxe villa huurt u voor uw vakantie? U kunt kiezen uit heuse kastelen, paleizen, boerderijen of landhuizen. Elke luxe vakantievilla heeft haar eigen charme en bijdrage aan uw vakantie in de Provence.

Een luxe vakantiewoning huren speciaal voor uw ideale vakantiebeleving

Een luxe vakantiewoning in de Provence, klinkt dat als dé volgende vakantiebestemming? Maar heeft u geen zin in al te veel gedoe, niet eindeloos lang zoeken, geen moeilijk boekingsproces? Dan is de website van Villa.nl uw uitkomst! Hier filtert u makkelijk op kenmerken die u belangrijk vindt! Zo vindt u op een ontspannen manier dé luxe vakantiewoning in de Provence!

Het kiezen van de mooiste of meest luxe vakantiewoning is misschien nog wel het meest lastige van het hele huurproces. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd onze collega's bellen voor meer informatie en details. Dan weet u zeker dan u een topvakantie tegemoet gaat!

Nog een beetje extra ontspannen met de zekerheid van SGR. Villa Vakantiewoningen is aangemeld bij SGR. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van de luxe vakantiewoning in De Provence waarvoor u heeft betaald. SGR staat namelijk garant voor uw betaling.