Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

In de Dordogne uw luxe vakantiewoning huren op villa.nl

Een luxe vakantiewoning huren in De Dordogne in Frankrijk huren, voor uw volgende vakantie? Wat verstaat u onder luxe? Is dat de grootte van het de woning? Misschien wilt u wel op vakantie met de hele familie en is er slaapplek nodig voor 20 mensen? Of is luxe een vakantiewoning met alles erop en eraan:

  • Met een privé-zwembad
  • Een eigen tennisbaan
  • Inclusief buitenkeuken
  • En-suite badkamers
  • Een uitstraling en sfeer van de woning, typerend voor De Dordogne

Alle soorten luxe vakantiehuizen vindt u via onze website. Onze villa's zijn eigendom van particulieren. De huizen hebben dus een persoonlijke sfeer en draaien niet op commercie.

De Dordogne als vakantiebestemming, de 3 redenen waarom

De Dordogne staat bekend om het water, het heerlijke eten en prachtige uitzichten. Proef eens een verse truffel! En bij een bezoekje aan de Dordogne kan een confit de canard of de foie gras niet ontbreken. Heeft u al eens eend of gans op?

In De Dordogne hoeft u zich geen moment te vervelen. Maak een adembenemend boottochtje op de rivier waar dit gebied haar naam te danken heeft. Ook kunnen kanoliefhebbers hun lol op! Dit hoort toch bij het vakantie gevoel. Gaat u voor een ommetje van 7 km? Of gaat u voor een grotere toch van 14 of 21 kilometer.

Geschiedenis snuiven? Ook dat kan in de Dordogne. Bezoek bijvoorbeeld dit prachtige plaatsje: Belvès. Boven op de berg, nog omringd door een hoge stadsmuur, vindt u het mooiste stadje van Frankrijk met een ver teruggaande geschiedenis. En voor een idyllisch slentertochtje door nog zo een prachtig stadje rijdt u naar Sarlat-la-Canéda. Nog meer geschiedenis, en waanzing uitzicht, vindt u terug tijdens een bezoekje aan Château de Castelnaud.

Wilt u meer tips om te doen, te eten of te bezichtigen tijdens uw vakantie in De Dordogne? Bekijk onze vakantiehuizen in deze regio of vraag om meer informatie door contact op te nemen.

Luxe vakantiewoningen huren in Frankrijk via Villa Vakantiewoningen

Een luxe vakantiewoning huren in De Dordogne doet u bij Villa Vakantiewoningen omdat wij u garanderen dat de vakantiewoning exact overeenkomt met wat u leest en ziet op onze website.
Hoe we dit garanderen? Door zelf langs te gaan, de villa's te leren kennen en alle informatie zelf te controleren. Daarbij hebben wij zo’n 25 jaar ervaring in het verhuren van luxe vakantiewoningen, zodat we u optimaal kunnen informeren bij eventuele vragen.

Boek een luxe vakantiewoning in De Dordogne

Daarbij bieden wij u keuze uit vele verschillende luxe vakantiewoningen. In De Dordogne en omgeving vindt u vakantiewoningen in alle stijlen. Van een kasteeltje tot een parel van een villa. Via de website filtert u makkelijk op de locatie zodat u alleen het aanbod voor De Dordogne ziet en niet per ongeluk een villa kiest op een andere locatie in Zuid-Frankrijk.

Frankrijk vakantie in de Dordogne: huur uw luxe vakantiehuis bij Villa Vakantiewoningen

Een luxe vakantiewoning in De Dordogne als bestemming voor de volgende vakantie, daar kiest u voor! Dit is vast niet voor niks. Een jaar weer hard gewerkt en dan nu tijd voor ontspanning. Dan is het wel zo fijn als het vinden, kiezen en boeken van de ideale woning niet gepaard gaat met spanning, zorgen of zelf stress. Bij Villa Vakantiewoningen zoekt u makkelijk door middel van onze filters, en aanbod aan verschillende opties. Voor ieder wat wils! Wat betreft het kiezen, is het misschien niet altijd even makkelijk. Hoe kiest u tussen alle mooie en luxe vakantiehuizen? We proberen u hier zo goed mogelijk bij te helpen door een uitgebreide fotoreportage en omschrijving toe te voegen. Het boeken is de laatste stap naar een heerlijke vakantie. Dit doet u makkelijk, in 3 stappen, op de website van Villa Vakantiewoningen.

Nog een beetje extra ontspannen met de zekerheid van SGR. Villa Vakantiewoningen is aangemeld bij SGR. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van de luxe vakantiewoning in De Dordogne waarvoor u heeft betaald. SGR staat namelijk garant voor uw betaling.