Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Luxe vakantiewoning voor uw vakantie in de Côte d’Azur

Een luxe vakantiewoning huren in de Côte d’Azur in Frankrijk. Gaat uw volgende vakantie richting de Côte d'Azur? Mocht u op zoek zijn naar een volgende vakantie vol luxe, zit u bij Villa Vakantiewoningen goed.

Wij bieden villa's met een hoop leefruimte. Misschien wilt u wel op vakantie met de hele familie en is er slaapplek nodig voor 20 mensen?

Ook is een luxe vakantiewoning uit te drukken in andere eigenschappen van een vakantiewoning. Zo kunt u kiezen voor een vakantiewoning in de Côte d'Azur met alles erop en eraan:

  • Met een privé-zwembad
  • En-suite badkamers
  • Vakantiewoning met een eigen tennisbaan
  • Een uitstraling en sfeer van de woning, typerend voor de Côte d’Azur
  • Inclusief buitenkeuken

Op vakantie in de Côte d'azur: 8 redenen waarom

Op nummer 1 staat uiteraard de grootste stad van de Côte d'Azur: Nice. Niet alleen is dit de perfecte plek om van het typische strandleven in deze streek te genieten ook vindt u hier vele (kunst) musea om uw zonvakantie te combineren met een cultureel tintje.

Gevolgd door (2) Cannes, deze stad is de crème de la crème van luxe in Côte d'Azur. Grootste jachten, huizen. De hele stad ademt luxe en stijl.
(3)Monaco, (4)Saint Tropez en (5) Antibes. Deze streek stikt van de stijlvolle en en elegante steden die zeker een bezoekje waard zijn!

Tijd voor een minder drukke en minder stadse dag in het zuiden van Frankrijk? Trek dan de wandelschoenen aan en kies voor voor een dag (6) genieten van de adembenemende wandelroute GR98. Loop langs blauwer dan blauwe baaien en indrukewekkende kalkmassieven.

(7) Sla tijdens uw vakantie in de Côte d'Azur zeker de eilanden aan de kust niet over. Kies voor het schattige eiland Porquerolles dat u alleen lopend of fietsend kunt bereiken voor een dagje ontspannen en genieten van het uitzicht. Maar ook de Lérins-eilanden voor Cannes zijn erg mooi om te zien!

(8) zwemmen! Het lekkerste tijdens alle vakantiedagen in de Côte d'Azur is heerlijk zwemmen. Overal waar u kijkt ziet u helder blauw en vooral verkoelend water! Tijdens de warme dagen, de temperaturen kunnen hoog oplopen in de zomermaanden, koelt u heerlijk af met een duik in zee.

Luxe vakantiewoningen van Villa Vakantiewoningen in de Côte d’Azur voor u

Een luxe vakantiewoning huren in de Côte d’Azur doet u bij Villa Vakantiewoningen. Wij garanderen de betrouwbaarheid van onze omschrijvingen en foto's. Hoe we dit garanderen? Door zelf langs te gaan, de luxe vakantiewoningen te leren kennen en alle informatie zelf te checken. Daarbij hebben wij zo’n 25 jaar ervaring in het verhuren van luxe vakantiewoningen, zodat we u optimaal kunnen informeren bij eventuele vragen.

Verder kunt u bij Villa kiezen uit vele verschillende luxe vakantiewoningen. In de Côte d’Azur en omgeving vindt u vakantiewoningen in alle stijlen. Van een kasteeltje tot een parel van een villa. Via de website filtert u makkelijk op de locatie zodat u alleen het aanbod voor de Côte d’Azur ziet en niet per ongeluk een villa kiest op een ander locatie in Zuid-Frankrijk. Dat maakt het huren van ee luxe vakantiewoning wel heél makkelijk.

Een luxe vakantiewoning huren in de Côte d'Azur, voor uw ideale vakantiebeleving

Een luxe vakantiewoning huren in de Côte d’Azur voor een heerlijke vakantie. De volgende vakantie boekt u nu eenvoudig via Villa.nl. Geen moeilijk gedoe, de betrouwbaarheid van Villa Vakantiewoningen, de veiligheid van SGR en het Calamiteitenfonds.

Via onze website vindt u eenvoudig de beste villa voor uw vakantie in de Côte d'Azur. Door middel van de filters zoekt u vakantiehuizen in deze regio, voor het juiste aantal personen en in de juiste periode. Vervolgens komt u alles te weten over de villa door onze eigen geschreven omschrijvingen. Een goed beeld van de villa krijgt u dankzij onze gedetailleerde foto's. Heeft u een woning gekozen? Dan is het boeken de laatste stap voor uw wel verdiende vakantie. Het boeken kunt u ook eenvoudig via de website doen.

Nog een beetje extra ontspannen met de zekerheid van SGR. Villa Vakantiewoningen is aangemeld bij SGR. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van de luxe vakantiewoning in de Côte d’Azur waarvoor u heeft betaald. SGR staat namelijk garant voor uw betaling.