Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Informatie over Frankrijk voor uw villa-vakantie

Een luxe vakantiewoning huren in Frankrijk om te genieten van de zon en wijn

Een luxe vakantiewoning huren, zon, wijn en stokbrood dat is dé vakantie in Frankrijk. Via Villa Vakantiewoningen huurt u makkelijk de meest luxe vakantiewoningen in het zuiden van Frankrijk. Onze vakantiehuizen zijn luxe op vele gebieden. Zo kan het huis luxe uitstralen door:

  • De inrichting
  • De faciliteiten
  • De locatie
  • Het type vakantiewoning

Luxe vakantiewoning huren, wat is voor u belangrijk?

Een luxe vakantiewoning huren, daar hoort een luxe inrichting bij! Bij inrichting moet u vooral denken aan de stijl van meubels en de invloed hiervan op de algehele sfeer. Houdt u juist van moderne inrichtingen of liever knus en een tikje vintage?

De luxe vakantiewoningen hebben ieder hun eigen combinatie aan faciliteiten. Zo hebben de villa’s vaak een wasmachine, vaatwasser, magnetron en vriezer. Maar waar de ene luxe vakantiewoning is voorzien van zwembad, heeft het ander een luxe buiten barbecue.
De locatie kan ook heel bepalend zijn in de keuze van een luxe vakantiewoning. Zo vindt de een het fijn om een rustige ligging te hebben, weg van alle drukte. Waar een ander juist graag vlakbij een stad verblijft om zo makkelijk de gezelligheid op te kunnen zoeken.
Ook is de omgeving belangrijk. Houdt u van golf? Dan is het een pre dat er zich een golfbaan binnen een half uur rijden bevindt. Of moeten er winkels in de buurt zijn? Een visvijver of een mooie wandelomgeving?

Dan hebben we het nog niet eens gehad over het type luxe vakantiewoning. Bij Villa Vakantiewoningen vindt u vakantiewoningen in het type kasteel, villa enzovoorts. Elk type vakantiewoning biedt u op zijn eigen manier luxe en charme. Voor welke sfeer kiest u?

Luxe vakantiewoning huren, zoveel opties en mogelijkheden, maar wat is uw voorkeur?

De ideale luxe vakantiewoning voor uw vakantie in Frankrijk is een combinatie van alle genoemde aspecten. Zo kiest u misschien wel voor een luxe vakantiewoning in de Languedoc-Roussillon met privé-zwembad, waar huisdieren zijn toegestaan en met een gezellig inrichting. Als u op de website van Villa Vakantiewoningen filtert op deze voorkeuren komt u bijvoorbeeld uit op onder andere de Gard / Tresque/ Laudun.

Wij hopen snel de boeking voor uw vakantie in een luxe vakantiewoning te ontvangen! Wilt nog iets vragen? Bel ons dan gerust.