Laat ons uw verhuur regelen

Villa ontzorgt u als eigenaar

U overweegt uw huis te verhuren, of u verhuurt het al en wil graag weten hoe dat bij Villa werkt? Villa ontzorgt u als eigenaar en komt graag met u in contact.

 

Over ons  

Villa Vakantiewoningen is een professionele en vertrouwde organisatie die zich sinds de oprichting in 1994 heeft gespecialiseerd in de verhuur van exclusieve en/of luxe vakantiewoningen - veelal villa’s met privé-zwembad. Wij bieden een hoge mate van kwaliteit en hebben service hoog in het vaandel waardoor wij een zeer goede naam hebben opgebouwd. Hiermee hebben wij in de loop der jaren veel terugkerende klanten aan ons verbonden en hebben vele eigenaren de verhuur van hun villa aan ons toevertrouwd.

Uw villa 

De kosten en onderhoud van uw villa in Frankrijk gaan door, ook in de periodes wanneer u er zelf geen gebruik van kunt maken. Het kan daarom lucratief zijn om uw villa in deze periodes te verhuren aan onze vakantiegasten.

Onze werkwijze.  

Elke villa wordt door ons persoonlijk bezocht en getoetst aan onze kwaliteitsnormen. Tevens zorgen wij voor een uitgebreide fotoreportage. Dat doen we niet alleen om onze gasten op de website een zo duidelijk mogelijke presentatie te kunnen bieden van de villa’s maar ook om ons team zoveel mogelijk kennis van uw villa op te laten doen zodat wij de verhuur van uw villa zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen. Om er helemaal zeker van te zijn dat er sprake is van een goede match contacteren wij elke (potentiële) huurder persoonlijk. 

Onze website.  

Internet is de belangrijkste bron voor onze gasten die voornamelijk uit de Benelux, Frankrijk en Duitsland afkomstig zijn maar in steeds toenemende mate ook uit andere landen. Onze website is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. De website krijgt van ons dan ook zeer veel aandacht en wij vinden het belangrijk dat deze goed wordt gevonden en gewaardeerd. Het gemak van onze website voor de gasten is belangrijk: de zoekmogelijkheden zijn uitgebreid en tegelijkertijd eenvoudig. Ook verstrekken wij zeer uitgebreide informatie over elke villa zodat onze gasten precies weten wat zij tijdens hun verblijf kunnen verwachten. Mocht aanvullende informatie gewenst zijn, dan staat ons professionele team altijd klaar. 

Partners 

 Villa werkt samen met een groot aantal partners en brengt uw vakantiehuis via hun netwerk onder de aandacht van een groot internationaal publiek. Hiermee maken wij optimaal gebruik van de vakantiespreiding in Europa en trachten wij hierdoor de kalender van uw villa zo optimaal mogelijk te bezetten. Wij werken onder meer samen met Homes & Villas by Marriott, VRBO, Airbnb, Booking.com, Locasun, Atraveo, Leisuretime, Holidu, Sunlocation

Verhuur? 

 Het lijkt aanlokkelijk om de verhuur van uw woning in eigen beheer te houden. Vaak realiseert men zich echter niet dat hiermee veel tijd en zorgen gemoeid zijn. Correspondentie met gasten, administratie, annuleringen, klachten etc. 

Overweegt u om uw vakantiehuis te verhuren, of u verhuurt het al en wilt graag weten welke meerwaarde Villa u kan bieden? Team Villa neemt neemt u als eigenaar alle zorgen uit handen en komt graag met u in contact.    Komen wij samen tot de conclusie dat uw woning aansluit bij ons aanbod dan maken wij graag uitgebreid kennis om alle details met u door te spreken en een berekening te maken van mogelijk haalbaar rendement.   Wij hanteren een standaard fee voor die afhankelijk is van het object en betalen de huursom altijd voor aankomst van de gasten. Aangezien wij een samenwerking op basis van flexibiliteit uitermate belangrijk vinden, bepaalt u ook zelf welke periodes voor ons beschikbaar zijn om te verhuren. Naar onze maatstaven is persoonlijk en transparant contact met u als eigenaar namelijk essentieel voor een goede samenwerking.   

Om alvast een goede indruk van uw villa te krijgen, vragen wij u hier onderstaand uw gegevens achter te laten.   LAAT HIER UW GEGEVENS ACHTER    Graag ontvangen wij ook enkele foto’s van uw villa om een eerste beeld te krijgen. U kunt deze digitaal toezenden aan info@villa.nl    Voor méér informatie of vragen kunt u ons vanzelfsprekend bellen op + 31 (0) 26 362 88 11     

 
Saskia-Friso

Saskia Friso
Algemeen directeur