Een villa huren in Frankrijk

Voor een topper van een vakantie!

Een villa huren met alle luxe in Frankrijk? Dat klinkt natuurlijk erg goed. Waar gaat u het liefst heen? Is dat de Bourgogne of misschien toch liever de Provence of Côte d’Azur?

Frankrijk zegt u? Dat komt mooi uit want bij Villa Vakantiewoningen vindt u vele luxe villa’s onder andere gelegen in Frankrijk.

Villa huren, wij bieden u informatie genoeg

Om een villa te huren heeft u informatie nodig, veel informatie. Per villa vertellen wij u uitgebreid de ins en outs. Wat zijn de faciliteiten? Wat is typerend voor de villa? Wat kunt u verwachten? Daarbij vindt u vele foto’s zodat u een goede indruk heeft van uw mogelijke vakantiebestemming in Frankrijk.

Heeft u al eens eerder bij ons een villa geboekt? Dan weet u dat u bij ons met een gerust hart een villa uit kunt zoeken. Wij gaan namelijk zelf langs bij de villa’s. Zo kunnen wij garanderen dat wat u ziet en leest klopt met de werkelijkheid. Mocht u nog vragen hebben nadat u de villa heeft bekeken, kunt u ons altijd bellen en vragen naar onze collega die bij de betreffende villa in Frankrijk is geweest. Zo kunnen wij uw vragen het beste beantwoorden.

Daarbij komt dat u via onze website ook direct kunt boeken. Met ruim 25 jaar aan ervaring kunnen we zeggen dat wij velen villa’s hebben bekeken en alleen de beste hebben gekozen.

De villa’s huren van Villa Vakantiewoningen

Een villa huren bij Villa Vakantiewoningen betekent een villa huren met een exclusief karakter. Of dit nu gaat om de:

  • Grootte
  • Uitzicht
  • Ligging
  • Faciliteiten

In Frankrijk vindt u alle smaken villa’s. We hebben een villa voor u en uw gezin, een met zwembad, grote tuin en dicht bij een stadje waar u kunt genieten van de lokale marktjes en een hapje kunt eten. Ook vindt u op onze website villa’s voor u en uw vriendengroep; een buitenkeuken mag dan zeker niet ontbreken, net als genoeg slaapplekken en eventueel zelfs een tennisbaan voor een competitief wedstrijdje in de Franse zon.

Wist u al dat Villa Vakantiewoningen is aangesloten bij de SGR? Omdat de SGR garant staat voor uw betaling. Zo weet u dat uw vakantie in Frankrijk 100% genieten wordt. En dus kunt u met een relaxter gevoel uitkijken naar uw welverdiende vakantie.

U vindt onze prachtige villa's o.a. in;