Een vakantiehuis huren in Frankrijk

Bij Villa Vakantiewoningen

Een vakantiehuis huren in Frankrijk bij Villa Vakantiewoningen, daar begint uw vakantie mee dit jaar.

U huurt een vakantiehuis in Frankrijk via onze website omdat:

  • Wij al 25 jaar ervaring hebben in het verhuren van de mooiste Franse villa’s
  • U bij ons kunt kiezen uit o.a. villa's, kastelen en boerderijen
  • U graag een exclusief vakantiehuis huurt
  • Wij u zekerheid bieden: we controleren zelf alle vakantiehuizen
  • U ons altijd kunt bellen voor meer informatie

Bekijk nu de mooiste villa's in Zuid Frankrijk

Een vakantiehuis huren in Frankrijk

Een vakantiehuis huren in Frankrijk kies uit alle soorten huizen

Welke vakantiehuis huurt u deze zomer? Of misschien wel deze winter? Zou u graag eens in een heus kasteel willen slapen? Of misschien zoekt u de charme van een boerderij in het zuiden van Frankrijk. Op ons online platform vindt u verschillende type luxueuze vakantiehuizen.


U kunt deze stuk voor stuk bekijken; per accommodatie vindt u een goede beschrijving van het huis. Praktische zaken worden benoemd maar zeker ook de sfeer die het vakantiehuis met zich meebrengt. Dit zijn de eerste hand ervaringen van onze eigen collega’s. Wij bezoeken ieder te huren vakantiehuis namelijk persoonlijk. Dit is de meest betrouwbare manier voor ons om u te verzekeren van een fijne vakantie zonder onaangename verwachtingen.


Welk type vakantiehuis huurt u voor de vakantie?

Een vakantiehuis in Zuid Frankrijk huren met eigen zwembad

Zuid Frankrijk staat voor bijna gegarandeerd mooi weer. En wat doet u op vakantie als de zon heerlijk schijnt? Dan eet u ijsjes en neemt een duik in het zwembad! Bij Villa Vakantiewoningen huurt u een vakantiehuis met zwembad. Soms zijn deze zwembaden omheind, waardoor deze huizen met zwembad ook ideaal zijn voor een vakantie in Frankrijk met de kinderen! Voor een ideaal vakantie gevoel zoekt u nu naar onze villa's met een eigen zwembad, groot of klein, u zult heerlijk genieten van een heerlijke duik in het verkoelende water.

Frankrijk biedt bijzondere natuur, heerlijk weer, mooie vakantiehuizen en de mooiste taal van Europa

Vakantie vieren in Frankrijk? Dat snappen wij helemaal! Frankrijk biedt u namelijk sportieve vakanties, zonvakanties, natuurliefhebbende vakanties maar ook vakanties met een hintje historie. Voor de zonnigste vakantie die u kunt vinden in Frankrijk, flaneren over de boulevard en genieten van prachtig blauw water huurt u een vakantiehuis in de Provence / Côte d'Azur. Wilt u liever lekker fietsen en wandelen om optimaal te genieten van de Franse natuur? Een terrasje tussendoor en weer onderweg naar de volgende bestemming? Boek dan nu een vakantie in de Bourgogne waar u natuurlijk ook geniet van de beste wijnen.


Frankrijk is een veelzijdig land, vergeet daar niet van te genieten! Frankrijk biedt iedereen de vakantie waar hij van kan genieten. Ga lekker fietsen door de mooie bossen, gezellige dorpjes of probeer bergbeklimmen eens uit in het bergachtige zuiden. Kies voor een actieve of juist heel relaxte vakantie!


Hoe u uw vakantie ook graag doorbrengt, u komt tot rust in een mooie vakantievilla met alle luxe die u maar wenst. Een kasteel, een boerderij of een villa met buiten keuken: Boek nu uw vakantiehuis in Frankrijk via onze website en kies uit 150 huizen.


Wilt uw weten naar welk gebied u het beste kunt gaan voor een vakantie in Frankrijk die bij u past?

Kies uit meer dan 150 villa's bij Villa.nl

Een vakantiehuis huren in Frankrijk met keuze uit ruim 150 vakantiehuizen! Wij hebben een villa voor elke smaak in ons aanbod. Al 25 jaar verhuren wij de meest bijzondere vakantievilla’s in Frankrijk. Dit ziet u niet alleen terug in ons aanbod, maar ook in onze service. Dankzij onze ervaring weten wij ook van de hoed en de rand van alle villa’s. We kunnen u dan ook veel vertellen over de villa’s. Mocht de omschrijving van de villa uw vragen niet allemaal beantwoorden, dan kunt u ons altijd bellen voor meer informatie.