Tekst melding

Tijdelijk telefonisch niet bereikbaar

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.
villa-vakantie-woningen
villa-vakantie-woningen
villa-online-boeken
villa-online-boeken
vakantiewoningen-frankrijk
vakantiewoningen-frankrijk
persoonlijk-bezochte-villas
persoonlijk-bezochte-villas

De mooiste villa's in Frankrijk!

Frankrijk

Een villa huren in Frankrijk voor een topvakantie

Een villa huren met alle luxe in Frankrijk? Dat klinkt natuurlijk erg goed. Waar gaat u het liefst heen? Is dat de Bourgogne of misschien toch liever de Provence of Côte d’Azur?

Frankrijk zegt u? Dat komt mooi uit want bij Villa Vakantiewoningen vindt u vele luxe villa’s onder andere gelegen in Frankrijk. 

Villa huren in Frankrijk vanuit huis

Voordat u een villa in Frankrijk huurt wilt u natuurlijk alles van de villa weten. Waar in Frankrijk staat de villa? Hoeveel mensen kunnen er in de villa slapen? Heeft de villa een zwembad? Een buitenkeuken? Hoe ziet de villa eruit en meer. Villa.nl biedt u alle informatie die u nodig heeft bij het huren van een villa. Wij bezoeken al onze accommodaties zelf zodat we zelf onze eigen foto's kunnen maken en u zelf kunnen voorzien van eerstehands informatie.

Zo bereidt u zich goed voor op de vakantie in Frankrijk. 

Heeft u al eens eerder bij ons een villa geboekt? Dan weet u dat u bij ons met gerust hart een villa uit kunt zoeken. Wij gaan namelijk zelf langs bij de villa’s. Zo kunnen wij garanderen dat wat u ziet en leest klopt met de werkelijkheid. Mocht u nog vragen hebben nadat u de villa heeft bekeken, kunt u ons altijd bellen . Zo kunnen wij uw vragen het beste beantwoorden. 

Daarbij komt dat u via onze website ook direct kunt boeken. Met ruim 25 jaar aan ervaring kunnen we zeggen dat wij velen villa’s hebben bekeken en alleen de beste hebben gekozen. 

De villa’s van Villa Vakantiewoningen in Frankrijk huren

Een villa huren bij Villa Vakantiewoningen betekent een villa huren met een exclusief karakter. Of dit nu gaat om de:

  • Grootte
  • Uitzicht  
  • Ligging
  • Faciliteiten

In Frankrijk vindt u alle smaken villa’s. We hebben een villa voor u en uw gezin, een met zwembad, grote tuin en dicht bij een stadje waar u kunt genieten van de lokale markten en een hapje kunt eten. Ook vindt u op onze website villa’s voor u en uw vriendengroep; een buitenkeuken mag dan zeker niet ontbreken, net als genoeg slaapplekken en eventueel zelfs een tennisbaan voor een competitief wedstrijdje in de Franse zon. 

Wist u al dat Villa Vakantiewoningen is aangesloten bij de SGR? Dit komt omdat de SGR garant staat voor uw betaling. Zo weet u dat uw vakantie in Frankrijk 100% genieten wordt. En dus kunt u met een relaxter gevoel uitkijken naar uw welverdiende vakantie.
 

Neem contact op

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.

Stel uw vraag

Villa | Frankrijk

Aanmelden nieuwsbrief

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 1993 - 2020 Villa Vakantiewoningen B.V. | Alle rechten voorbehouden

Disclaimer | Privacy | Huurvoorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM