Tekst melding

Tijdelijk telefonisch niet bereikbaar

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.
villa-vakantie-woningen
villa-vakantie-woningen
villa-online-boeken
villa-online-boeken
vakantiewoningen-frankrijk
vakantiewoningen-frankrijk
persoonlijk-bezochte-villas
persoonlijk-bezochte-villas

De mooiste villa's in Frankrijk!

Tekst Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon voor dé strandvakantie

Deze regio wordt ook wel de versmelting genoemd tussen Occitanië en Frans Catalonië. Roussillon vormt een puzzel, waarvan de grenslijn het grasland van het Centraal Massief doorsnijdt. De Languedoc wordt gemakshalve beschouwd als de streek tussen de Corbières en de Camargue. Gedomineerd door de Cevennen en de Causses heeft het gebied het grootste strand van Europa.

Geniet van het Franse Languedoc-Roussillon

Achter de kuststreek zijn Roussillon en de Languedoc weinig in elkaar doorgedrongen. De verschillen tussen beide gebieden ziet u heel goed, wanneer u van Mende naar Sète rijdt. Het verschil komt nog duidelijker naar voren, wanneer u de grens volgt en bijvoorbeeld van de Pont du Gard, Uzes, Mende, St.Pons, Limoux en Mont-Louis tot diep in Cerdagne rijdt. U zult het gebied uit even onverwachte als pittoreske hoeken zien. Deze ritten zijn beslist de moeite waard.

IMG0031-DSSVDe Languedoc-Roussillon wordt bevolkt door Catalanen en Occitanen.

Door vissers, schelpdierkwekers, wijnbouwers, veefokkers en landbouwers. Het land van Oc, al lang verenigd met Frankrijk en de Bas-Languedoc hebben niet de minste neiging hun karakter of accent te laten opgaan in de nationale smeltkroes. De regionale opleving van de laatste dertig jaar bewijst eerder het tegendeel.

Gaat u maar eens kijken, daar in de Languedoc Roussillon. De diversiteit van mensen en landschappen zal u aangenaam verrassen. Achter dit decor gaat de verlokking schuil van talloze verkenningen in het binnenland!

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.
Aanmelden nieuwsbrief

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 1993 - 2020 Villa Vakantiewoningen B.V. | Alle rechten voorbehouden

Disclaimer | Privacy | Huurvoorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM