Tekst melding

Tijdelijk telefonisch niet bereikbaar

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.
villa-vakantie-woningen
villa-vakantie-woningen
villa-online-boeken
villa-online-boeken
vakantiewoningen-frankrijk
vakantiewoningen-frankrijk
persoonlijk-bezochte-villas
persoonlijk-bezochte-villas

De mooiste villa's in Frankrijk!

Tekst Over villa.nl

Over Villa Vakantiewoningen

directie villa.nlVilla Vakantiewoningen is eind 1993 opgericht. Wij hebben ons van begin af aan gericht op vakantiewoningen van hoog niveau of exclusief karakter. Dit houdt in dat de meeste woningen, veelal villa’s, voorzien zijn van alle gemakken, zoals een luxe keuken en een privé-zwembad. Maar het kan óók gaan om huisjes met een uitzonderlijk uitzicht of een unieke ligging. Exclusiviteit is daarom ons credo.

Over exclusiviteit gesproken, in onze rubriek: Section Royale vindt u een selectie van de meeste exclusieve en mooiste landhuizen en villa’s in Frankrijk. Zeker het bekijken waard!

De accommodaties zijn persoonlijk door ons bezocht

In vrijwel elke woning hebben we uitgebreid rondgekeken. Voor de meeste woningen kunnen we dan ook voor de volle honderd procent instaan voor hetgeen er beloofd wordt. Zonder valkuilen. Gaat uw belangstelling uit naar een bepaalde locatie, neemt u dan vooral even contact met ons op. Wij verbinden u graag door met de medewerker die er geweest is. Hij of zij kan u dan alles vertellen over het interieur en exterieur van uw vakantiewoning, maar ook over de ligging in plaats of landschap. In de meeste gevallen zal die persoon dan ook uw vaste contactpersoon bij ons worden. Dat werkt wel zo prettig. U kunt zich dan door de informatie uit eerste hand een beter beeld vormen, waardoor de keuze vereenvoudigd wordt.

Bekijk onze villa's

Makkelijk zoeken, makkelijk boeken

Informatie inwinnen en boeken is bij ons reisbureau bijzonder gemakkelijk. U hoeft voor het boeken van uw vakantiewoning niet eens de deur uit! U kunt via deze site boeken, of - wanneer u dat prettiger vindt - een telefoontje plegen naar een van onze medewerkers. Kan het makkelijker?

Mag ik u nu alvast veel vakantie-voorpret toewensen?

Paul van den Boom
Algemeen Directeur

 

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.
Aanmelden nieuwsbrief

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 1993 - 2020 Villa Vakantiewoningen B.V. | Alle rechten voorbehouden

Disclaimer | Privacy | Huurvoorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM