Tekst melding

Tijdelijk telefonisch niet bereikbaar

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.
villa-vakantie-woningen
villa-vakantie-woningen
villa-online-boeken
villa-online-boeken
vakantiewoningen-frankrijk
vakantiewoningen-frankrijk
persoonlijk-bezochte-villas
persoonlijk-bezochte-villas

De mooiste villa's in Frankrijk!

Verfijn zoekopdracht Filter
Toon uw selectie op de kaart! Kaart

Zoek uw Villa

Per pagina
Volgorde
Tekst

Villa’s huren in Frankrijk via Villa.nl

Vind uw vakantievilla in Frankrijk voor de volgende vakantie op Villa.nl. 

De villa’s van Villa.nl zijn zo verschillend dat iedereen een geschikte vakantiewoning in Frankrijk kan vinden. Zo bieden wij accommodaties in het Zuiden voor groepen tot ruim 20 personen, villa’s met zwembad, tennisbaan, boven op de berg of in de gezelligste Franse stadjes. Families maar ook groepen vrienden vinden een exclusieve villa naar smaak in onze collectie. 

Wij hebben de villa’s in Frankrijk zelf bezocht 

Alle villa’s op onze website zijn door Villa.nl zelf bezocht! Op deze manier verifiëren wij de informatie die u geboden wordt. Door zelf foto’s te maken, creëren wij een realistisch beeld van de villa in Zuid Frankrijk. Heeft u specifieke vragen over een villa op onze site? Neem dan gerust contact op en stel al uw vragen.

Bijzondere villa’s in Frankrijk huren

Kies uit verschillende villa’s in het zuiden van Frankrijk. Zo hebben wij kleine kastelen, paleizen, boerderijen en klassieke herenhuizen in onze collectie. Niet alleen zijn de villa’s zelf bijzonder ook de unieke locaties in Frankrijk of luxe faciliteiten maken uw vakantie compleet. Huur nu een villa in Frankrijk voor een vakantie om nooit te vergeten!

Vakantie vieren in Frankrijk

Vier uw vakantie in Frankrijk in stijl. Frankrijk is een populair vakantieland voor de Nederlanders. Dit dankzij de diversiteit en het lekkere zomerweer dat dit land biedt. Van heerlijke strandvakanties tot natuurvakanties met mooie wandel- fietsroutes. Vanuit een van de villa’s van Villa.nl kunt u genieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft! Boek nu snel uw villa voor de volgende vakantie.

Wat te doen in Zuid Frankrijk?

Het Zuiden van Frankrijk biedt u vele mooie stukken natuur, heerlijke stranden en genoeg activiteiten! Bij Villa Vakantiewoningen zijn wij door en door Frankrijk fanatiekelingen, wij weten dan ook precies wat waar te doen is. We zetten enkele voorbeelden voor u op een rijtje.

Genieten van een vakantie in Cote d'Azur? Dat is dé plek in Zuid Frankrijk om te genieten van de mooie Franse kusten. Blauwer dan blauw water en heerlijke temperaturen, ook later in het seizoen. Verder staat deze streek bekend om de musea met werken van de meest bekende schilders van Europa: Picasso, Matisse, Braque en meer. Geniet dus van een ideale combinatie van kunst en prachtige, zo niet op kunstige, kust.

Huurt u liever een vakantievilla in Provence? Meer naar het binnenland van Frankrijk vindt u rust en fantastische natuur. Stukken Romeinse en Griekse geschiedenis zijn duidelijk terug te vinden in dit deel van Zuid Frankrijk. Vanuit uw gehuurde villa bezoekt u uiteraard de lavendelvelden en Marseille maar ook het Luberon-gebergte met de mysterieuze bron. En wist u dat we in Europa gewoon Flamingo's hebben? Deze bekijkt u ook in de Provence in Frankrijk! 

Aquitaine staat bekend om de variatie in natuur en omgeving: bos, strand, bergen en water! Het hart van deze regio wordt gevormd door Bordeaux waar wijn hoog in het vaandel staat. Veel wijn vindt hier zijn oorsprong. Op het strand vindt u de hoogste duin van Europa waar vandaan u schitterend uitzicht heeft over een groot deel van Aquitaine! Vanuit uw vakantiewoning ontdekt u de gehele regio tijdens uw vakantie. En wat is er nu lekkerder dan genieten van een duik na een dag op stap? Dat doet u in de villa's van Villa.nl. 

 

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.
Aanmelden nieuwsbrief

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 1993 - 2020 Villa Vakantiewoningen B.V. | Alle rechten voorbehouden

Disclaimer | Privacy | Huurvoorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM