• côte_d'azur_-_cap_d'antibes_-_s06347/0615
 • côte_d'azur_-_cap_d'antibes_-_s06347/0615
 • côte_d'azur_-_cap_d'antibes_-_s06347/0615
 • côte_d'azur_-_cap_d'antibes_-_s06347/0615
 • côte_d'azur_-_cap_d'antibes_-_s06347/0615
stop
play

Côte d'Azur

Cap d'Antibes

S06347/0615

huurprijzen op aanvraag

 • Villa
 • 9 slaapkamers
 • 18 personen
 • 9 badkamers

Beschikbaarheid:

 • Beschikbaar
 • Bezet
 • Optie
 • Grote villa met veel slaapkamers en ruimte op een prachtig omheind Mediterraan grondstuk, meer een park, van 9000 m2. De ligging is uniek: direct aan de (iets lager gelegen) weg die rond Cap d'Antibes loopt. De villa geniet een prachtig uitzicht op de zee, de eilanden van Lérins, Juan les Pins en het Esterel-gebergte.
  De villa heeft drie verdiepingen en is geheel gerenoveerd.
  Wanneer u vanaf de weg de toegangpoort binnenrijdt, zal de tuin direct een overweldigende indruk op u maken. Alhoewel de villa in een druk stukje Côte d'Azur ligt, zult u daar vrijwel niets van merken. De parkachtige tuin ademt rust en stilte. Wanneer u onder de vele hoge palmen en langs de vele bijzonder struiken, bomen en cactussen loopt, zult u die typische sfeer proeven van de echte Mediterrane tuin, die hier nog perfect in tact is gehouden.
  Via de entree komt u in de grote en lichte woonkamer met lichte, luxe meubels. Er zijn twee zithoeken; bij één daarvan staat ook de audio- en televisie-apparatuur. In de grote hal van de entree staat een kleine tafel met stoelen en hier is ook een grote wenteltrap, die zowel naar boven als naar beneden leidt. In een andere hoek van de woonkamer staat een grote ovale eettafel. Er zijn openslaande deuren naar een zijterras, waar het aangenaam ontbijten is. Er staat een teakhouten tuinset met 10 stoelen. Vanuit eetgedeelte en terras leiden deuren naar de keuken, die modern en uiterst compleet is ingericht. Vanuit de woonkamer, waar - net als bijna overal - een marmeren vloer ligt, leiden grote schuifpuien naar het terras voor de villa, waar u een schitterend zeezicht heeft. Het terras kan deels met zonneschermen worden overdekt; dankzij de iets verhoogde ligging en het uitstekende rieten tuinmeubilair is het hier fantastisch vertoeven. Opvallend zijn de grote glazen tegels in de vloer van het terras.
  Via de wenteltrap begeeft u zich naar de beneden- danwel de bovenverdieping, waar u de talrijke slaapkamers aantreft, vrijwel alle met een eigen badkamer. Beneden is nog een apart gedeelte, eventueel voor het personeel, eigen opgang, kitchenette en badkamer. Boven bevindt zich de master bedroom met een terras/ballkon boven het hoofdterras, derhalve eveneens met prachtig uitzicht. Op de bovenverdieping vindt u tenslotte ook nog een zitje met televisie.
  De tuin is goed onderhouden en heeft mooie gazons en - vooral aan de voorzijde - veel bloemen. Hier is ook nog een extra verhoging met een terras.
  Aan de achterzijde - een stukje lopen door de prachtige tuin - liggen de privé-tennisbaan en het zwembad met poolhouse. Het zwembad loopt geleidelijk af en heeft een Romeinse trap. Op het heerlijke zonneterras eromheen staan voldoende ligbedden met luxe kussens. De (betonnen) tennisbaan ligt direct naast het zwembad. Erachter nog een stuk gras met speeltoestellen voor kinderen en een prachtige oude olijfboom. Bij het zwembad is een aparte douche, toilet en zomerkeukentje. Overigens kunt u natuurlijk ook naar de zee via een aparte deur door de omheining. Er is niet echt een strand, maar een duik kunt u er zeker nemen.
  Twee garages completeren het geheel.
  Een zeer indrukwekkende villa, die de nostalgische sfeer van de vroegere Côte d'Azur combineert met hedendaagse luxe en comfort.
 • Voor beschikbaarheid, prijzen en eventuele overige vragen omtrent ons Section Royale-aanbod belt u met 026-362 88 11 of mailt u naar info@villa.nl