• côte_d'azur_-_villefranche-sur-mer_-_s06040/0615
 • côte_d'azur_-_villefranche-sur-mer_-_s06040/0615
 • côte_d'azur_-_villefranche-sur-mer_-_s06040/0615
 • côte_d'azur_-_villefranche-sur-mer_-_s06040/0615
stop
play

Côte d'Azur

Villefranche-sur-Mer

S06040/0615

huurprijzen op aanvraag

 • Villa
 • 5 slaapkamers
 • 10 personen
 • 4 badkamers

Beschikbaarheid:

 • Beschikbaar
 • Bezet
 • Optie
 • De ligging van deze villa is de meest spectaculaire die we ooit hebben gezien. De villa bevindt zich als een arendsnest bovenop de kam van een berg, waarbij een kleine rotspunt op het eigen terrein het enige nóg hogere punt is. U heeft vanaf de terrassen en verschillende punten vanuit de villa ofwel op de ene, ofwel op de andere kant van de bergkam schitterend zeezicht. Aan beide zijden zijn dat prachtige azuurblauwe baaien van Cap Ferrat. Kortom, het meest fabuleuze uitzicht dat u zich kunt voorstellen.
  De weg naar de villa toe slingert zich steeds hoger de bergkam op. Net als u begint te denken dat u verkeerd bent gereden, is er de ijzeren toegangspoort van de villa. De weg gaat nog een stukje hoger en dan komt u bij het parkeerterrein, waar minstens 10 auto's geparkeerd kunnen worden.
  Vanaf de parkeerplaats komt u via een brede geasfalteerde weg bij de ingang van de zachtroze villa. U komt vrijwel direct in een grote ruimte, waar een marmeren tafeltennistafel staat, die echter ook uitstekend als eettafel is te gebruiken; er zijn 10 stoelen bij. Van daaruit komt u in een tussenkamer/eetkamer (tafel met 8 stoelen) en daarachter in de ruime woonkamer met open haard, kleine bar en comfortabele zithoek. Naast woon- en tusseneetkamer bevindt zich de keuken (met airco).
  Vanuit de woonkamer komt u op een gigantisch terras met verschillende eethoeken en het al eerder genoemde geweldige uitzicht. U geniet hier totale privacy. Via de living leidt een marmeren trap naar de verdieping, waar alles in verschillende kleuren blauw en met veel bogen is uitgevoerd. Het ziet er enigzins Marokkaans uit. Hier bevinden zich 4 slaapkamers, waarvan 3 een eigen badkamer hebben. De meeste kamers hebben een terras, vanzelfsprekend met uitzicht.
  Neemt u vanuit de living een trap naar beneden, dan komt u in een apart gedeelte, oorspronkelijk bedoeld voor het personeel. Hier een zitkamer, slaapkamer en badkamer (en aparte entree). Het zwembad is niet vanaf het terras te bereiken. U dient de parkeerplaats over te steken en vervolgens een kort pad door het groen te nemen. Na zo'n 30 m komt u bij het zwembad; het heeft een leuke, aparte vorm en verschillende dieptes. Er zijn veel ligstoelen en er is een barbecue. Ook van hieruit - u raadt het al - weer een fenomenaal uitzicht.
  Vanaf het parkeerterrein leidt een steile trap naar de rotspunt, waar het uitzicht zo mogelijk nóg mooier is, vrijwel 360 graden! Er staan wat primitieve banken, maar hier zouden wij best de hele dag, avond en nacht kunnen doorbrengen.
  De villa is sober, maar zeer stijlvol ingericht en bewust wat 'leeg' gelaten. De sfeer is bijzonder aangenaam en door de privacy en - daar gaan we weer - het uitzicht is dit één van de meest exceptionele villa's van de gehele Côte d'Azur.
 • Voor beschikbaarheid, prijzen en eventuele overige vragen omtrent ons Section Royale-aanbod belt u met 026-362 88 11 of mailt u naar info@villa.nl