Tekst melding

Tijdelijk telefonisch niet bereikbaar

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.
villa-vakantie-woningen
villa-vakantie-woningen
villa-online-boeken
villa-online-boeken
vakantiewoningen-frankrijk
vakantiewoningen-frankrijk
persoonlijk-bezochte-villas
persoonlijk-bezochte-villas

De mooiste villa's in Frankrijk!

Tekst Huiseigenaren

U overweegt uw huis te verhuren?

Het kan lucratief zijn wanneer u besluit uw (tweede) woning in Frankrijk te verhuren. Villa Vakantiewoningen is een professionele organisatie, die zich sinds de oprichting in 1994 heeft gespecialiseerd in de verhuur van exclusieve en/of luxe vakantiewoningen - veelal villa’s met privé-zwembad. Wij bieden een hoge mate van kwaliteit en service, waardoor wij een zeer goede naam hebben opgebouwd en daarmee veel vaste klanten aan ons hebben verbonden.

Komen wij samen tot de conclusie dat uw woning aansluit bij ons aanbod, dan maken wij graag uitgebreid kennis om alle details door te spreken. Eén punt lichten wij er alvast uit: wij werken op basis van aanvraag, u bepaalt welke periodes beschikbaar zijn en wie er in uw villa komt. In elk geval gaan wij zelf ter plaatse kijken, want elke woning wordt door ons persoonlijk bezocht. Dat doen we niet alleen om onze klanten een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de villa’s, maar ook om de verhuur van uw villa zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Persoonlijk contact met u als eigenaar vinden wij essentieel voor een goede samenwerking.

Tegenwoordig is het internet dè belangrijkste bron voor onze huurders, die voornamelijk uit Nederland en België komen, maar in toenemende mate ook uit andere landen. Onze website geven wij dan ook zeer veel aandacht, evenals aan de vindbaarheid daarvan. De toegankelijkheid van de website voor huurders is groot: de zoekmogelijkheden op onze website zijn uitgebreid en tegelijk simpel. Ook geven wij zeer uitgebreide informatie over elke woning. Voor het verstrekken van aanvullende informatie staat ons professionele team altijd klaar.

Het lijkt aanlokkelijk om de verhuur van uw woning in eigen beheer te houden. Realiseert u zich echter, dat er toch veel tijd mee gemoeid is. Denkt u aan telefoontjes, e-mails, administratie, annuleringen, klachten etc. Villa Vakantiewoningen neemt u graag al dat werk uit handen zodat u tijd overhoudt voor andere zaken.

Bovendien bieden wij de huurders de zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR).

Wij hanteren een standaard fee voor onze werkzaamheden, die echter wel afhankelijk is van het object en eventueel de seizoenen.

Om een goede indruk van uw woning te krijgen, vragen wij u het ‘formulier voor huiseigenaren’ in te vullen en te verzenden. Graag ontvangen wij ook enkele foto’s van uw woning om een eerste idee te krijgen. U kunt deze digitaal toezenden aan info@villa.nl.

Voor méér informatie of vragen kunt u ons vanzelfsprekend bellen op + 31 (0) 26 362 88 11

Villa Vakantiewoningen B.V. logo
Villa Vakantiewoningen B.V.

Persoonlijke gegevensUw huis

Type huis
Hoe is de ligging?
Faciliteiten
Afstand tot meer
(indien < 20 km)
Afstand tot zee
(indien < 20 km)
Aanmelden nieuwsbrief

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 1993 - 2020 Villa Vakantiewoningen B.V. | Alle rechten voorbehouden

Disclaimer | Privacy | Huurvoorwaarden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM